SAMSUN / TERME - Şehit Ahmet Yıldırım Ortaokulu

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrencileri arasında; seçtikleri bir konu ile ilgili hitabet etkinliği gerçekleştirilmiş olup, yapılan değerlendirmede 5/A Sınıfı öğrencisi Elizan KURT Birinci, 8/A Sınıfı öğrencisi Elif YILDIZ İkinci, 8/A Sınıfı öğrencisi Emirhan KOÇ Üçüncü oldu.

Ock

Etkinlik Haftası kapsamında Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla kermes programı yapıldı.

Ara

Okulumuzda hazırlamış olduğumuz 15 Temmuz Gazetemizi buradan yayınlıyoruz.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ara

Okulumuzda hazırladığımız Dilimizin Zenginlikleri çalışmamız.

Ara

Başlatmış olduğumuz en temiz sınıf uygulamasında bu hafta 6/A sınıfı seçilmiştir.

Ara

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan OKUSAM projesi kapsamında oluşturan okuma kuşakları ile sınıfta okulda bahçe de kütüphane de devam etmektedir. Çeşitli görseller okul panosunda sergilenmektedir.

Ara

Terme Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sadettin Sorhan tarafından öğrencilerimize "Akran Zorbalığı" konusunda Seminer verildi.

Kas

Tübitak Bilim Söyleşileri Projesi  dahilinde okulumuza Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden Doç. Dr. Ali Dinçer beyler okulumuzu ziyarete geldiler.

Ekm

Okulumuzda yapılan haftanın temiz sınıfı seçmesinde bu hafta 5A sınıfı oldu. Tebrikler çocuklar.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim günü Ülkemizin Kuruluşunun 100. Yılı Olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Büyük bir coşku ile kutluyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle beraber Cumhuriyetimizin 100. yılı temalı etkinlik düzenliyoruz.